Порушено кримінальну справу над злодіями, які вкрали пів мільйона гривень

Поділитися

У ТзОВ «Обласне виробниче об’єднання сільського комунального господарства Тернопільської області» виявлено порушеньна 470,4 тис.грн.

Контрольно-ревізійним управлінням за зверненням УСБУ в області проведено ревізію окремих питань фінансово-господарської діяльності товариства з обмеженою відповідальністю «Обласне виробниче об’єднання сільського комунального господарства Тернопільської області» за 2008-2010 роки.

Упродовж ревізійного періоду товариству на реформування та розвиток сільського комунального господарства області з державного бюджету виділено 3,2 млн. грн.,  які використані на оплату вартості виконаних ремонтних робіт на об’єктах сільського комунального господарства області.

У ході ревізії проведено контрольні обміри робіт по ремонту водопровідних мереж та доріг у селах Сільце, Юстинівка, Голєндра, Старе Місто, Угринів, Боків, Галич Підгаєцького району та зустрічну звірку в приватному підприємстві «Марія», яке було виконавцем зазначених робіт. При цьому встановлено завищення обсягів та вартості ремонтних робіт, що призвело до незаконного витрачання коштів державного бюджету на суму 470,4  тис. гривень.

Ревізія виявила, окрім цього відсутність в об’єднанні двох одиниць техніки загальною вартістю 178 тис. гривень, придбаних за кошти державного бюджету.

За результатами ревізії порушено кримінальну справу, повідомили “Про все” у  прес-службі КРУ в Тернопільській області

У Тернополі шукають працівників, яким варто платити 4000 гривень

У культурі Шумська “намутили” на 284 тисячі гривень