Скаути займуться сексом. А тернопільські пластуни?

Поділитися

Скаути не славляться своїм знанням практики і теорії сексу. Проте, коли треба, і це скаутам по плечу.

Групи скаутів у Британії отримають можливість проводити з підлітками освітню роботу щодо сексуального здоров’я в рамках боротьби із венеричними захворюваннями.

Вперше буде запущено навчальну програму за назвою “Моє тіло, мій вибір” для підлітків 14-18 років.

Серед навчальних модулів – гра, в якій юнаки й дівчата зможуть ставити питання анонімно.

Асоціація Скаутів запроваджує цю програму на тлі стурбованості ранніми вагітностями й захворюваннями, повідомляє http://www.bbc.co.uk

Більше інформації про секс

Посилаючись на дані Агенції із Захисту Здоров’я, асоціація каже, що в Британії – найвищий рівень захворювань, що передаються статевим шляхом, та вагітностей підлітків у Європі. Очевидно, тут ідеться про Західну Європу.

Скаути вважають, що цю статистику можна покращити, якщо молоді люди матимуть більше зрозумілої інформації про безпечний секс.

Навчальна програма торкатиметься питань стосунків та сексуального здоров’я; вона розрахована на використання в “розслабленій і неформальній обстановці” як юнаками, так і дівчатами зі скаутських організацій, каже Асоціація Скаутів.

Метт Міллз, лідер Скаутів із графства Ессекс, який займався розробкою нового матеріалу, сказав, що він покриває “сексуальність, венеричні хвороби та утримання від сексу”.

Мандрівник і телеведучий Беар Ґріллз, який посідає посаду Головного Скаута, сказав, що ця програма дозволить молодим людям “приймати мудрі рішення” щодо своїх романтичних стосунків.

Тернопільські байкери на вулицях міста

Кутківецьку та Пронятинську школи вже відвоювали. На черзі – школа мистецтв?