Тернопільський “білий діамант” “Х-фактора” Ірина Борисюк про “Танці з зірками” на СТБ

Поділитися

– Как продвигается ваша карьера телеведущей? Все получается?

– Сказати, що у мене все виходить, я поки що не можу, адже є багато погрішностей. Але з кожним ефіром відчуваю себе більш комфортно та упевнено. Спочатку я себе постійно питала: нащо на це погодилась? Зараз уже легше, роззнайомилася з зірками. Але у мене досі є велике бажання співати. Тепер мене усі сприймають, як ведучу, а я з доброю заздрістю дивлюсь на колег, які виступають на сцені. Я за них дуже рада.

От і сьогодні я прийшла підтримати друзів. Щойно приїхала з Одеси, дуже втомлена, ледь підвелася з ліжка. Але я щаслива за «Дітей капітана Гранта», за їх успіх та перший такий концерт. Кожному з учасників «Х-фактору» хочеться побажати побільше виступів, та й самій губитися не хочеться.

– У тебя есть продюсер?

– Продюсера у мене немає, лише канал СТБ. Вони кажуть, що будуть мені допомагати. На це потрібен певний час, а мені вже не терпиться.

– К эфирам «Танців з зірками» как-то готовишься?

– До кожного ефіру я готуюсь. У мене щодня якісь уроки. Я все думаю: коли ж воно закінчиться? А з іншого боку, якщо зі мною так багато займаються, то не все ще втрачено, є шанс стати хорошою телеведучою. На каналі СТБ є багато людей, які мене підтримують. Я завжди вдячна за поради, адекватно до них ставлюсь. Мені навіть приємно, коли мені вказують на якісь мої помилки. Якби мені казали увесь час, що я така красива та успішна, то я б не повірила. Не можу сама на себе дивитись.

– А может, ты споешь на «Танцях з зірками»?

– Хочеться. Але поки що мені нічого такого не пропонували,- пише http://dusia.telekritika.ua

Перша регіональна науково-практична конференція з питань маркетингу відбулась у Тернополі

В’язні покажуть Тернополю