Тернопільським археологам на замітку

Поділитися

Сайт Інституту археології Національної академії наук України — офіційний сайт Інституту; інформація про роботу Інституту, відділів.

Археология.РУ — російський інтернет-ресурс; великий обсяг різнопланової інформації з археології.

Сайт «Відлуння віків» — Український пам’яткоохоронний інтернет-ресурс.

Громадський рух на захист археологічної спадщини «АМАТОР» (Росія) — російський інтернет-ресурс на підтримку археологічної спадщини.

Сайт «Археологія Дубенщини» присвячений археології та історії м. Дубна і Дубенського району Рівненської області, а також близьких територій (Віталій Ткач).

Сайт «Подільської археології» — Дочірнього підприємства «Охоронна археологічна служба України» ІА НАН України. Створений та підтримується Тернопільськими археологами з метою популяризації досліджень археологічної спадщини.

Сайт «Волинські старожитності» — Дочірнього підприємства «Волинські старожитності» державного підприємства «Науково-дослідний центр «Охоронна археологічна служба України» Інституту археології НАН України. На сайті розміщено інформацію про діяльність ДП, статті, монографії, звіти стосовно розвитку археології на Волині.

Сайт «Археологія Середнього Подніпров’я» створений черкаськими археологами. Він присвячений результатам досліджень пам’яток археології і давньої історії Середнього Подніпров’я. Також є велика електронна бібліотека наукової літератури, що включає монографії і статті з археології, історії, географії, етнографії, міфології, лінгвистики, нумізматики і палеонтології як Середнього Подніпров’я, так і інших регіонів.

www.dps-ia.kiev.ua — офіційний сайт Департаменту підводної спадщини Інституту археології НАН України, містить інформацію про підводно-археологічні дослідження в Україні та світі, нові розробки в галузі захисту підводної культурної спадщини, конференції,чисельні фото та відеоматеріали.

Палеолит в сознании: скоро ли мы станем людоедами? (В. Манько)

http://www.obozrevatel.com/news/2011/1/18/416643.htm

Пряма трансляція сьогоднішньої сесії Тернопільської міської ради

Сьогодні вкладники тернопільської “Еліта-Центр” – фірми “Будівельник” – пікетують облдержадміністрацію