У Ланівцях учнів вчили на “даїшників”

Поділитися

З метою надання всебічної та системної допомоги школярам у виборі професій Лановецький районний центр зайнятості організував серед шкільних команд Вишгородоцької ЗОШ проведення інтелектуально-розважальної гри «Час професіонала».

Команда 9 класу „5 кадрів” представляла професію актора, а  команда 10 класу „ДТП” – професію інспектора дорожньо-патрульної служби. Конкурсанти цікаво, весело, артистично агітували за професії, які зображували. Водночас вони переконували присутніх, що будь-який фах, якщо до нього поставитись з любов’ю та зі знанням справи, приховує в собі безмежні можливості до творчості, морального та інтелектуального розвитку.

В командному двобої перемогу вибороли десятикласники. До речі, їх команда «ДТП» відзначилась й яскравим капітаном – Назаром Яблонським, який дуже правдиво зіграв роль інспектора дорожньо-патрульної служби під час конкурсу „Один день із життя професії”.

Вразив журі також і виступ Христини Солодкої та Жанни Козачок з команди «5 кадрів», які у музичному конкурсі „З піснею по життю”  виконували пісні про професії.

Кожна із команд отримала в подарунок сувеніри з символікою служби зайнятості.

– Ми маємо надію, що подібні заходи розширять уявлення учнів про той чи інший фах, виховуватимуть у них повагу до професій, допоможуть їм у професійній самореалізації, – зазначила у заключному виступі представник райцентру зайнятості Леся Татарин.

Михайло Шкільняк розповість усе про держмайно в Тернопільській області

Медична «Клініка на колесах» Міжнародного благодійного фонду «Дар життя» сьогодні розпочала роботу у селі Малашівці Зборівського району