Медична «Клініка на колесах» Міжнародного благодійного фонду «Дар життя» сьогодні розпочала роботу у селі Малашівці Зборівського району

Поділитися

У Малашівцях зупинилося два оснащених сучасною медичною апаратурою автобуси «Клініки на колесах» – педіатричний та стоматологічний. За вісім днів роботи медики  зможуть обстежити 300 дітей з цього та навколишніх сіл. Головний лікар «Клініки на колесах» Лариса Чорна повідомила, що медичні автобуси зупинилися в селі на прохання голови обласної ради Олексія Кайди. Після зустрічі очільника обласної ради з директором міжнародного благодійного фонду «Дар життя» було визначено ряд населених пунктів та дитячих  соціальних закладів,  куди завітає «Клініка на колесах».

– Вдячний Міжнародному благодійному фонду «Дар життя», який відгукнувся на наше прохання. Малашівці вибрані не випадково.  Адже влада гарантувала мешканцям села, поблизу якого розташований полігон твердих побутових відходів, сприяти у вирішенні  соціальних питань та проблем, – зазначив Олексій Кайда.  За його словами, згодом «Клініка на колесах» обстежуватиме дітей ще у 8 селах Зборівського району, на Бережанщині, Збаражчині та у Тернополі.

У Ланівцях учнів вчили на “даїшників”

Україна збільшує зовнішній борг найшвидше у Європі