У “свободівському” Тернополі націоналісти не вміють не тільки комуналку підтримувати в належному місці, але й святині українського народу (фото)

Поділитися

Вчора разом з друзями повертався в Тернопіль з Кременця та був неприємно вражений станом державного прапора, який на щоглі майорить при в’їзді в наше місто. Державний символ потріпаний, кінці торочаться, виглядає на те, що до нього не дивилися вже довший час.
Пригадав собі, як минулого і позаминулого року на День прапора урочисто освячували ці флагштоки, а теперішній владі, виходить, до цього немає діла.
Можливо, в когось патріотизм проявляється лише на державні свята чи у голосних закликах про любов до батьківщини, хоча насправді саме з таких дрібничок формується шанобливе ставлення до держави і в тих учнів, які щотижня піднімають прапор в себе по школах.
Можливо чийсь патріотизм проявляється в закритті поліклінік і роздачі землі, але гості нашого міста окрім поганого стану доріг, ще звернули увагу і на прапор, який їм нагадав ті ж дороги.
Як виявилося сьогодні, такий самий стан прапора і на Збаразькому кільці. Можливо, хтось просто не зверне на це увагу, але при показовому патріотизмі ВО «Свобода» в Тернополі, за такими промахами треба слідкувати ретельніше.

П.С. дивним виглядає рішення міської ради про заборону використовувати радянську символіку при святкуванні 9 травня, до речі, радянського свята, а натомість так занехаяти українські символи.

Молодь Тернопільщини проти “Зарніци”

Як в Тернополі, Івано-Франківську та Запоріжжі “працюють” правоохоронні органи