Учні Чортківщини залишаються голодними

Поділитися

На сьогоднішній день, починаючи з 01 квітня,  учні шкіл міста Чортків та ряду сіл району, що мають статус територій постраждалих від наслідків Чорнобильської катастрофи, не харчуються в шкільних їдальнях – оскільки вони закриті. Причиною припинення харчування школярів, які проживають на радіаційно забруднених територіях Чортківського району є те, що 17 березня 2011 року тендер на організацію харчування виграло приватне підприємство із м. Глибока, Чернівецької області. Нагадаємо, що усі попередні роки незалежності України харчування даних категорій учнів забезпечувало місцеве державне підприємство “Чортківський комбінат шкільних їдалень”.
Проте аж 31 березня директорам шкіл доводять інформацію до відома, що з 01 квітня харчування дітей буде тимчасово припинено на невизначений термін. Тим часом ДП “Чортківський комбінат шкільних їдалень” подає скаргу в Антимонопольний комітет України щодо незаконності результатів тендеру. Розгляд даного питання в АМК заплановано на 05 травня 2011 року. Цікаво – чи будуть харчувати чортківських дітей ще поточного навчального року?.
Дана читуація, коли учні Чортківщини залишаються голодними, ще раз підтверджує ненаситність існуючої влади яка вже відбирає у дітей хліб.

Перший дитячий майданчик, казіно та приміщення для тещі, Або сьома „Свободівська ” сесія міської зради

З 29 квітня по 1 травня у Тернополі проходитиме ІІІ-ій Всеукраїнський турнір з вільної боротьби на честь Героя України Степана Бандери