З 29 квітня по 1 травня у Тернополі проходитиме ІІІ-ій Всеукраїнський турнір з вільної боротьби на честь Героя України Степана Бандери

Поділитися

У змаганнях братимуть участь юнаки 1998-2000 років народження з різних куточків України та усіх районів Тернопільської області, де культивується вільна боротьба. Урочисте відкриття змагань відбудеться 30 квітня в спортзалі Спортивного клубу «Галицькі леви» (вул. Чубинського, 3) в 11:00.

Змагання проводяться з метою вшанування пам’яті Героя України Степана Бандери, національно-патріотичного виховання молоді, популяризації вільної боротьби серед юнаків та сприяння залученню учнівської молоді до занять спортом. В програмі турніру окрім спортивних змагань також передбачено екскурсію до унікального музею політичних в’язнів та репресованих та екскурсійну прогулянку файним містом Тернополем.

Турнір організований Спортивним клубом ім. Б.С.Сцібайла «ГалТер’S», Тернопільською обласною федерацією вільної боротьби, Тернопільською організацією Українського реєстрового козацтва спільно з Управлінням сім’ї, молодіжної політики, спорту і туризму Тернопільської міської ради та Управлінням фізичної культури і спорту Тернопільської обласної державної адміністрації за активної підтримки меценатів змагань.

Щиро запрошуємо вас взяти участь у відкритті змагань, просимо висвітлити перебіг та результати турніру. Для отримання додаткової інформації просимо звертатись до секретаря Тернопільської обласної федерації вільної боротьби Ігоря Сцібайла, за телефоном 0963956909.

У Хотині відбудеться друга «Битва націй»

У травні в Тернополі поговорять про актуальні питання рекламно-інформаційного забезпечення туристично-рекреаційної галузі у рамках проведення Євро-2012