Захист соціальних та економічних прав громадян під час здійснення територіального планування розвитку сільських громад

Поділитися

27 квітня 2011 року в м.Тернопіль відбудеться підсумкова конференція «Захист соціальних та економічних прав громадян під час здійснення територіального планування розвитку сільських громад». До участі запрошуються представники органів влади, організацій громадянського суспільства та інші особи, що цікавляться питаннями розвитку сільських територій та просування економічних та соціальних прав сільських мешканців.

У ході конференції будуть розглянуті питання формування та реалізації державної політики в сфері просторового планування, врахування державних, громадських та приватних інтересів під час здійснення територіального планування сільських громад, кращі практики просування соціальних та економічних прав громадян під час просторового планування в сільській місцевості.

Конференція є підсумковим заходом проекту «Плануємо громадою» (http://ccc-tck.org.ua/text/service/left_menu/Projects/), який виконувався Творчим центром ТЦК та Інститутом громадянського суспільства за підтримки Європейського Союзу протягом 2009-2011 років.

Для участі у конференції необхідно зареєструватися, надіславши заповнену анкету-заявку, яка знаходиться внизу цього оголошення, на електронну адресу info@ccc.kiev.ua до 11 квітня 2011 року. Організатори за результатами розгляду заявки відібраним учасникам надішлють офіційне запрошення.

За більш детальною інформацією, будь ласка, звертайтесь до асистента проекту «Плануємо Громадою» Катерини Таранець за телефоном: (044) 574 64 11 або електронною поштою: taranets@ccc.kiev.ua.

Програма Європейського фестивалю – конкурсу духовної пісні «Я там, де є благословення»

У понеділок в Тернополі буде Андрухович