Звернення міського голови Сергія Надала щодо погашення заборгованості за опалення та гарячу воду

Поділитися

Шановні тернополяни та керівники підприємств!

ДК «Газ України» НАК «Нафтогаз України» звернулась до комунального підприємства Тернопільської міської ради «Тернопільміськтеплокомуненерго» з вимогою негайно погасити заборгованість за газ, спожитий протягом опалювального сезону.

Проте, через значну заборгованість населення за опалення та гарячу воду, підприємство «Тернопільміськтеплокомуненерго» не може виконати дану вимогу. Внаслідок цього компанією «Газ України» не виділено необхідного обсягу газу для потреб міста на першу декаду квітня. Ситуація, яка склалась, може призвести до відключення міських котелень від газу, в Тернополі може припинитися постачання гарячої води та тепла.

Незважаючи на те, що платіжна дисципліна по оплаті за тепло у Тернополі краща за середній показник по Україні, дії центральної влади роблять заручниками наше 200-тисячне місто. Заручниками несправедливої тарифної політики Кабінету міністрів, наслідків невигідних для нашої країни міждержавних газових угод.

Я хочу подякувати усім тернополянам, які сумлінно і своєчасно сплачують за тепло і звернутись до тих, хто ще не розрахувався з боргами. Звертаюсь з проханням до жителів міста та керівників підприємств – терміново погасати заборгованість за опалення та гарячу воду. Це наша спільна відповідальність.

Тільки разом ми зможемо уникнути припинення подачі тепла та гарячої води у наші домівки.

 

З повагою,

міський голова                                                              Сергій Надал

У Тернополі здійснюється ямковий ремонт доріг: що ви про це думаєте?

У селі Цебрів, що на Зборівщині, відновлено традиції тверезого життя