2 тисячі гривень – за оральний секс

Поділитися

Скандальна подія річної давності, яка шокувала тернополян дикістю і яку довго обговорювали на інтернет-форумах, вилилася у судову справу.

Недавно Тернопільський міськрайонний суд оголосив у справі вирок: тернополянина і тернополянку визнано винними у хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось винятковим цинізмом, вчинене групою осіб. Обоє визнали вину, втім, їм і не було як заперечувати очевидне – багато свідків, фотографії підтверджували факт, м’яко кажучи, непристойної поведінки.

У статусі підсудних винуватці розповідали, як докотилися до такої ганьби. У диско-барі проводили конкурс: ведучий запросив на сцену трьох дівчат, які еротичними танцями мали збуджувати свої партнерів. Переможницею ставала та, яка досягала більшого результату. Ще більше мракобісся полягало у тому, що результат треба було виміряти лінійкою… Словом, у такій атмосфері одна пара – учасники цього дикого конкурсу – і пустилися берега, вдавшись до відвертого орального сексу. І усе це – заради двох квитків на дискотеку Львова.

Публіку таке шокувало – здійнявся крик, охоронці вивели цю пару із залу. Очевидці зняли оргію на мобільний, ці фото стали важливим доказом. Цікаво, що правоохоронці дізналися про шокуючу подію з інтернету і почали кримінальне переслідування.

Тернополянина і тернополянку засудили (кожного) до сплати двох тисяч гривень штрафу, повідомляє “Свобода”

У Бучацькому районі вибухнув снаряд

11 травня у Тернополі відкриють виставку робіт «Зупинимо гепатит С»