Анатолій Вихрущ: Тарас Шевченко повернувся і продовжує повертатись в Україну

Поділитися

В сьогоднішні дні, коли чорні хмари тоталітаризму знову згущаються над Україною – Шевченкове слово знову як ніколи актуальне. Про це заявив член Політради НРУ, голова Тернопільської ОО НРУ Анатолій Вихрущ.

«Дні перепоховання Тараса Григоровича Шевченка – знакові для всіх українців дати. Цього дня до України повернулось тіло великого Поета, мученика, борця, здійснився його Заповіт», – зазначив він.

Рухівець наголосив, що не випадково саме цього дня у роки комуністичного режиму творча молодь та інтеліґенція збиралась коло пам´ятників Великого Кобзаря, не зважаючи на небезпеку, щоб висловити свою шану Тарасовим заповітам. «Зокрема найголовнішому з них: “Борітеся – поборете!”», – додав він.

«Упродовж останніх років в Україні знову стає популярною тема розчарування. Тарас Григорович, хрещений чужою мовою та бідністю, сирота, мав усі підстави бути розчарованим, – повідомляє партійний сайт. Вчімося ж у нього зачаровуватись Україною! Тарас Григорович повернувся і продовжує повертатись в Україну. Повертатися до кожної української душі зі словами “Не забудьте пом´янути… Не забудьте що ви – українці!”», – наголосив Анатолій Вихрущ.

У Тернополі відбулися обласні змагання з автомодельного спорту (кордові моделі)

Чи оприлюднять свої декларації про доходи за 2010 рік народні депутати від Тернопільщини?