Азарову наплювати на Конфуція

Поділитися

«Очевидно, відомий вислів Конфуція «У бідній країні соромно бути багатим» є незрозумілим для нинішніх олігархів від Партії регіонів, які захопили всю владу в Україні», – так прокоментував голова Кримської організації Української народної партії Олег ФОМУШКІН інформацію про відвертий бізнес в Криму прем’єр-міністра України Миколи Азарова.

«Не є таємницею, що все зареєстроване на сина прем’єра Азарова 39-річного Олексія, можна вважати статками самого високопосадовця», – розповідає політик. Він нагадав, що «це є група компаній «Розвиток», яка складає основні бізнес-активи на десятки мільйонів доларів. Усі члени «Азарівської сім’ї» мають по 10 соток кожний в дачному кооперативі Чехове поруч із Форосом, ринкова вартість сотки 10 тис. доларів. Азарівська кампанія «Розвиток» будує декілька споруд в Севастополі і на південному березі Криму на декілька мільйонів доларів кожний».

«Після заяви Азарова, що в нього нічого не має в Криму окрім маленького клаптика землі в дикому місці, ця інформація просто приголомшує», – зауважив  Олег ФОМУШКІН. На його думку, «не буде заможна та багата влада думати про бідну країну та шляхи її економічного розвитку, про вирішення соціальних проблем. Владі це не потрібно, бо в неї проблем немає – вона і так ситно живе».

Олег ФОМУШКІН нагадав слова Ісуса: «Верблюдові легше пройти через голчате вушко, ніж багатому ввійти в Царство Небесне». «Ісус Христос мав на увазі те, що у людини, яка прагне як можна більше всього схопити та привласнити,  душа забуває про інші цінності, такі як доброта, співчуття, милосердя, чесність, честь», – пояснює політик. За його словами, «якщо б Українська влада мала честь, вона б не могла спокійно грабувати народ заради того, щоб користуватися занадто дорогими речами,  їздити на шикарних автомобілях, будувати собі маєтки за десятки мільйонів доларів, знаючи, що мільйони  пенсіонерів, вчителів, лікарів, інвалідів ведуть напівголодне життя на 1000 гривень в місяць, в лікарнях помирають діти, не маючи грошей на лікування, мільйони  українців батрачать за кордоном».

«Любов до грошей не має насичення,  і люди із таким менталітетом  морально хворі. Не має в нашої влади честі, бо не жила б вона так розкішно на фоні загального збідніння населення», – підсумував Олег ФОМУШКІН.

У Тернополі приступили до підготовки довідника, який буде розрахований на гостей майбутнього Євро-2012

У Тернополі висадять 200 тисяч квітів