Бібліотека ТНЕУ, збудована «Тернопільбудом», гостинно відчинила двері своїм відвідувачам.

Поділитися

Урочисте відкриття бібліотеки відбулося минулої п’ятниці. Перерізана червона стрічка, кольорові кульки, подарований символічний ключ директорові закладу,  привітальні слова гостей, вдячні – студентів. Тепер відвідувачів чекають стелажі книг й все те, що необхідне для  зручної роботи у бібліотеці.  Збудували це приміщення, оснащене просторими читальними залами з новітніми технологіями, комп’ютерами та великим книгосховищем  вмілі руки будівельників «Тернопільбуду».

До речі, відкриття університетської бібліотеки в 2011 році є символічним, оскільки цей рік проголошений Україною роком освіти та інформаційних технологій.

Генеральний директор ТОВ «Тернопільбуд»Василь Лило вважає знаковим, що в нинішній доволі складний період будуються бібліотеки. Це – вклад у майбутнє України, адже недаремно є вислів, що університет – це бібліотека і прилеглі до неї приміщення. «Наші будівельники вклали у це приміщення свій талант, вміння і душу. Тож хай буде комфортно працювати у бібліотечних залах студентам і викладачам, хай зароджуються нові наукові ідеї і знаходять своє втілення у житті», – сказав у привітальному виступі  з нагоди відкриття університетської бібліотеки Василь Йосипович Лило.

 

Як прищепити найменшим тернополяткам любов до читання?

Що побачать тернопільські театрали у перший літній місяць