Через гнилих “свободівців” страждають працівники Тернопільської міської ради

Поділитися

Тернопільським свободівцям вже набридло маскуватись патріотами і поціновучами української культури

Про те, що значна частина депутатів-свободівців як міської, так і обласної ради є «махровими» патріотами, написано чи не в кожному виданні Тернопілля. І пишуть про це люди і журналісти. Які стикаються з дикими фактами нехлюйства з боку представників ВО «Свобода».

На День героїв, в обласній філармонії проходив концерт. Всім працівникам міської ради та відповідних управлінь прийшла «рознарядка» – з’явитись обов’язково на святі. Хто не прийде – буде покараний.

Працівники мерії думали, що це якийсь дурнуватий жарт. Мовляв, у нас стільки депутатів-свободівців в краї, що, напевно, вільного місця не буде в залі. Та й, врешті-решт. Кожна людина мала свої плани. Але виявилось, що наші «свободівці»-депутати не ходять на концерти патріотичних пісень.

І якби на цьому сталось, всі б розвели руками: ну не змогли. Але ж нині у міській раді всі працівники, дрібні клерки, які не прийшли на святкування, були позбавлені премії 200-300 гривень. Як розповідають аксакали мерії, востаннє така оказія трапилась ще за радянських часів, коли кілька працівників не прийшли на парад.

Про те, що члени партії «Свобода» не ходять на патріотичні заходи, на вшанування українських героїв, журналісти мали змогу переконатися під час «Тарасової ночі» біля пам’ятника Кобзареві. Прийшли тоді  лишень голова обласної ради Олексій Кайда і мер Тернополя Сергій Надал.

З іншого боку, можливо, тернопільські партійці й правильно зробили, що не прийшли на вшанування Пророка української нації. Можливо, це був саботаж через нахабне зняття Олега Сиротюка з посади голови тернопільської «Свободи». Присутні ж на святі люди були прикро вражені, як Кайда і Надал не спромоглися вивчити на пам’ять одну з поезій чи поем Тараса Шевченка, а читали з папірця.

29 травня відбувся концерт-репетиція духового оркестру Тернопільського музучилища

Як з фінансами у селі Білокриниця Кременецького району