Як з фінансами у селі Білокриниця Кременецького району

Поділитися

Контрольно-ревізійний відділ в Кременецькому районі згідно з планом роботи на I квартал 2011 року провів ревізію Білокриницького сільського бюджету за 2007-2010 роки та січень-лютий 2011.

Ревізія виявила порушень, що призвели до втрат матеріальних та фінансових ресурсів на суму 62 тис.грн.

Перевіркою правильності нарахування заробітної плати ревізорами було виявлено, що через непроведення індексації заробітної плати за 2007 – 2008 рр. працівниками установи недоотримано більш ніж 15 тис. гривень. Також, за 2009- 2010 рр. та січень – лютий 2011 р. при проведенні індексації заробітної плати невірно застосовані індекси, що призвело до її зайвого нарахування 5,2 тис. грн. та неправомірного перерахунку 1,9 тис.грн. до державних цільових фондів.

Перевіркою актів виконаних ремонтних робіт встановлено завищення підрядниками вартості  робіт майже на 24 тис. гривень, які повністю оплачені за рахунок бюджетних коштів.

Ревізією виконання умов укладених договорів встановлено списання на видатки установи 8,2 тис. грн., перерахованих  ДП «Тернопільський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» за технічну документацію з проведення нормативної грошової оцінки земель с. Білокриниця, яка фактично не виготовлена.

Перевірка надходжень від оренди приміщень виявила що, всупереч умовам укладеного договору оренди нежитлового приміщення з ВАТ „Укртелеком”, при проведенні розрахунків не проводилося коригування розміру орендної плати на індекс інфляції, що призвело до недоотримання місцевим бюджетом 3,3 тис. гривень.

За допущені фінансові порушення на двох посадових осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення. Про результати ревізії  проінформовано правоохоронні органи, повідомили “Про все” у  прес-службі Контрольно-ревізійного управління в Тернопільській області

Через гнилих “свободівців” страждають працівники Тернопільської міської ради

У Тернополі мінятимуть цигарки на цукерки