Червоні прапори симвоолізують вибори

Поділитися


 

9 травня день старту передвиборчої кампанії ВО “Свобода” до парламенту! В цьому сумнівається мало хто з політичних оглядачів. Але якщо аналізувати трохи глибше ніж просто – “знову зустрілись антагоністи націоналісти та комуністи у Львові і це зіграло на руку їм обом ” – то випливає багато дуже цікавих фактів. І ще більше з’являється питань без відповіді!

Рука Кремля

Достатньо раптово (якщо бути точним після аналогічного рішення з Кремля) виник проект закону про “Червоний прапор на адміністративних будівлях ”. Так само раптово він був прийнятий і підписаний Володимиром Литвином, але досі не підписаний президентом…
Керівники Росії із задоволенням дивились на прийняття цього закону, навіть відправили співати оди “Руському міру ” та єдиному культурному та історичному простору Патріарха Кирила! Одним словом показали своїм громадянам, що Україна їхня. Для Мідведєв це дуже важливий меседж для продовження президентської передвиборчої кампанії.
Але прогнозовано проти “краснознамьонного” рішення повстають західноукраїнські області, де, о диво більшість належить ВО “Свобода”! З цього моменту росте напруга, а російські ЗМІ масово відправляють брати коментарі в українських політиків, зокрема представників партії Тягнибока, зрозуміло з якою ціллю. По закінченні львівського скандалу Москва отримує ідеальну картинку з купою “неофашистів, які зривають георгіївські стрічки зі стареньких ветеранів ”. З вигодою Москви зрозуміло, а що ж дісталось “Свободі?

Що отримали свободівці і де був Тягнибок?

Захисники національної пам’яті, герої політичної опозиції, борці з червоними шматами, обстріляні резиновими кулями жертви рижиму Януковича, як тільки не називали членів “справжньої патріотичної ” партії. І вони дійсно для селянського електорату Західної України такими є. І це печально, бо інтелігенція розуміє, що дії “патріотів ” в День Перемоги та день міста Львова, ставлять великий та жирний хрест на літньому туристичному сезоні у Львові. Вже на найближчий музичний фестиваль”Старе місто” львів’яни можуть не до рахуватись майже 10 000 туристів! Але фінансові втрати не цікавлять депутатів свободівців, для них 9 травня стало гала-концертом на якому їх знімало безліч камер. Думаю уважний читач помітив, що до міста Лева в цей день з’їхались всі “шишки ” місцевих осередків партії “патріотів ”. Серед основних спікерів були Олексій Кайда голова Тернопільської обласної ради, львівські міські депутати Ірина Сех та Юрій Мехальчишин. Але є одне питання а де ж був пан Тягнибок в цей час?
Ходять такі слухи, беззмінний керівник партії відбув на один з островів Середземного моря, але не для відпочинку, а для переговорів з невідомими спонсорами партії… перед від’їздом він дав чітку команду – “Говорити мають ті хто йде на мажоритарну в 2012 році ”. Побажання лідера було виконано. Всі вище перечисленні партійці будуть балотуватись по мажоритарним округам. Але чому Тягнибок залишив своїх побратимів в такий важкий момент? Відповідь видається простою – пан Олег разом з таємними спонсорами партії спостерігали за тим, як люди в яких збираються вкладати серйозні гроші готові працювати на вождя та його інтереси (читай інтереси спонсорів). Думаю всі залишились задоволені.

Партія Районів

Провладна сила отримала свої дивіденди з травневих скандалів в перемиканні свого електорату з його соціальних проблем, які накрили всю країну, на “бандерівський безпредел”. Ще й президент лишився в стороні, бо закон власноручно він так і не підписав! Але є і негатив для партії влади – всі розумні люди розуміють, що якби не було згоди найвищого біло-голубого керівництва на події, що відбувались на Марсовому полі то взагалі б нічого не сталось. До Львова ніхто б не приїхав з червоними прапорами, ніхто б з депутатів свободівців навіть не рипнувся 9 травня зривати з людей георгіївські стрічки. Коли Могильов виступав у Верховній Раді він дав чітко зрозуміти – міліція діяли ще дуже м’яко!!! Це обмовочка по Фройду вийшла, бо головний міліціонер країни чітко дав зрозуміти, що якби була команда всіх положити, то лежали б всі! Але такої команди НЕ було…

Післямова

А що ми маємо зараз в Тернополі – наші свободівці на чолі з тим же О.Кайдою вже пікетують міліцію, через затримання свого активіста, за зняття червоного прапора. Таке затримання звичайно їм на руку – PR період подовжується на невизначений термін. Але ця музика не довго грала – на поруки хлопця беруть депутати з іншої політичної сили! Дивно чи не так:)!

А висновок простий – зі спектаклю 9 травня найбільшу користь отримали в кремлівська влада, ВО “Свобода” та Партія Регіонів! Залишилось тільки задати одне питання – а чи зробили висновки з цього цирку жителі Львова та всіє України? Відповідь чекайте на наступних виборах!

Секс-індустрія у Волочиському районі

На Тернопільщині знову проблеми зі світлом