Секс-індустрія у Волочиському районі

Поділитися

Жителі села Пахутинці Волочиського району Хмельниччини вимагають вигнати звідти 38-річну Тетяну Івасюк. Та, мовляв, споює і спокушає чоловіків. Написали листа голові району.
— Скаржаться, що Івасюк водить мужиків, сифіліс розводиться, — говорить сільський голова Володимир Поліщук, 56 років.

У Пахутинцях живуть 465 людей. Окрім школи й клубу, діє лише пилорама, де працюють шестеро.

— Уся молодь і мужики там. Дома чуть-чуть посварилися, хто прийшов випивший, і туда. Там для всіх прийом, для всіх притулок. Там і п’ють, і сексом відкрито займаються, — каже 50-річна Марія Кукурудза.

Селяни кажуть, до Івасюк приїжджає подруга, яка теж бере участь в оргіях.

— От мій чоловік з їхнього року. І вона приймає його. Раз застукала. Прийшла в 11 годин вечора, а він сидить напротивки неї та каже: посунься, посунься. А вона: почекай, іще дитина не спить, — говорить Олена Домінюк, 54 роки.

Сільський голова наказує чоловікам не ходити до жінки.

— Усім сказав: кого застану, зразу дам штраф 900 гривень. То ніби успокоїлися, повідомляє Хмельницька народна газета

— Та ви кого захищаєте, — кричить на нього 28-річна Ольга Пойденчук. — У мене перед родами в жовтні 2009 виявили сифіліс. І дитина заболіла. То мені мій Ісаченко приніс, він же постоянно в Івасючки був. Мені казав, що ходить тільки пити. Якось приходжу туди, а він з Івасючкою цілується. Я його палкою перехрестила і загнала додому.

Ольга Пойденчук розлучилася з чоловіком. 32-річного Олександра Ісаченка мають відправити на примусове лікування від венеричних хвороб.

— Він мені не треба. Як хочете це припинити, то нехай не продають горілку, — каже до голови. — Там рядом дві точки. Узяв і пішов до Івасючки пити. А випив, захотів чогось іще. Пожалуйста. Якби моя воля, я ту Івасючку вивезла б на безлюдний острів.

Тетяна Івасюк незаміжня. Виховує п’ятьох дітей. Родина живе з того, що матір отримує 1,7 тис. грн допомоги по догляду за дитиною.

— То неправда, що на мене наговорюють, — говорить. — Да, заходили до мене випити, в карти пограти. Але сексом не занімалися. Вони зляться, що до мене мужики ходять, а до них ні. Олю Пойденчук сифілісом сожитєль наградив, а сказав, що взяв від мене чи сестри.

На дерев’яній долівці в хаті немає доріжок. Однак у приміщенні чисто.

 

У березні на вимогу селян до Пахутинців приїжджала пересувна лабораторія. Узяли аналізи у трьох чоловіків, які гостювали в Івасюк. Венеричних хвороб не виявили. Тетяна теж принесла до сільради довідку, що не має венеричних хвороб. Опісля поскаржилася сільському голові на наклеп, який звели сусіди. Вимагає, аби ті заплатили їй 30 тис. грн компенсації за моральні збитки, інакше подасть заяву до суду.

Дипломоване шахрайство

Червоні прапори симвоолізують вибори