Дружба не стала на заваді злочину

Поділитися

Не зупинило 19-річного жителя села Великі Чорнокінці навіть те, що з на рік молодшим односельчанином їх пов’язували дружні взаємини. Коли виникла можливість поцупити у товариша дорогий мобільний телефон, спокуса перемогла усвідомлення, що за злочин доведеться понести покарання. А, може, парубійко сподівався, що односельчанин не пригадає нічних подій, адже був добряче напідпитку.
До правоохоронців Чортківського райвідділу внутрішніх справ із заявою звернувся 18-річний житель села Великі Чорнокінці. Молодий чоловік заявив, що став жертвою грабіжника. Зловмисник не лише відібрав у нього мобільний телефон, а й добряче віддубасив.
Як з’ясували правоохоронці, до злочину причетний товариш потерпілого. Молодики разом розважалися на сільській дискотеці. Не обійшлося без спиртного. Молодший захмелів швидше і дорогою додому з його кишені раз у раз випадав дорогий мобільний телефон. Друзяка, котрий йшов поруч, не довго опирався спокусі. В якусь мить він накинувся на односельчанина, надавав йому стусанів і забрав телефон.
Наступного дня родичі потерпілого довго намагалися з’ясувати в парубка, що ж трапилося з ним минулої ночі, і куди подівся дорогий апарат. Останній потроху став пригадувати події і, незважаючи на те, що був напідпитку, таки розповів хто причетний до пограбування.
Зловмисника затримали. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Мати понесе кримінальну відповідальність за дітей

Губернатор Тернопілля привітав дідуся “депутата -інтернетчика”