Губернатор Тернопілля привітав дідуся “депутата -інтернетчика”

Поділитися

Вісімдесят п’ять років відзначив цими днями знаний на Тернопільщині господарник, Герой соцпраці, ветеран війни Іван Сороколіт.  Внук Івана Михайловича – Іван Леонідович Сороколіт- депутат Тернопільської міської ради. Ювіляр пропрацював 54 головою колгоспу, будував “світле майбутнє”, а внук – запеклий націоналіст-“свободівець.

Як би там не було, привітати Івана Михайловича із цією славною датою в с.Котівка Гусятинського району прибув голова Тернопільської ОДА Валентин Хоптян, голова Гусятинської райради Надія Хоптян, голова Гусятинської райдержадміністрації Степан Турецький.

Керівник області щиро привітав ювіляра та побажав йому довгих літ життя, повідомляє сайт ОДА.

«Життєвий шлях, який судилося вам пройти, був сповнений непересічних подій, свідком і учасником яких ви були. Військові лихоліття, час повоєнної відбудови, праця в мирні роки – все це загартувало ваш характер, сформувало ті риси, за які вас щиро шанують та цінують люди, – сказав у вітальному слові Валентин Хоптян. – Упродовж багатьох років плідної трудової діяльності ви незмінно залишаєтесь взірцем працездатності, відповідального ставлення до роботи, користуючись заслуженою повагою серед друзів, колег і однодумців».

Голова ОДА зазначив, що сьогодні таких людей як Іван Михайлович залишилося небагато. Його біографія може слугувати прикладом правдивого служіння обраному життєвому шляху та професії, адже майже 54 роки Ювіляр очолював господарство «Маяк» в с.Котівка, чимало сил вклав у розбудову соціальної інфраструктури населеного пункту – стараннями Івана Сороколіта у селі збудовано школу, будинок культури, церкву.

Держава також оцінила його заслуги присвоївши звання званням «Герой соціалістиної праці».

«І хоч Ви народились на Вінниччині, але Тернопільщина стала для Вас насправді рідним краєм! – каже Валентин Хоптян. – Ваша правдива хліборобська мудрість, душевна теплота та людяність, Ваш великий життєвий досвід, яким Ви не перестаєте ділитися з оточуючими, відомі не лише мешканцям Тернопільщини, але й далеко за її межами!».

Голова ТОДА вручив Івану Михайловичу подарунки та почесну відзнаку – грамоту облдержадміністрації.

З вітаннями на адресу Ювіляра звернулися й представники районної влади. Вони побажали йому довгих років життя у здоров’ї та достатку.

Дружба не стала на заваді злочину

Розпочалася процедура банкрутства фірм Щепановського