Голова проводу ОУН (б) про рішення української влади по радянській символіці

Поділитися

«Ухвала Верховною Радою закону про офіційне використання червоних прапорів під час заходів із вшанування подій ІІ світової війни, підтримка президентом Януковичем цього рішення містять всі ознаки чітко спланованої інформаційної операції, спрямованої на зміщення акцентів від актуальних проблем економічного та соціального життя України через свідому фальсифікацію історичної правди та спекуляцію болючими сторінками історії», – вважає Голова Проводу Організації Українських Націоналістів (бандерівців) Стефан Романів.

«Ми обурені спробами юридичної маніпуляції, адже ніде в світі немає такого поняття, як «прапор перемоги», а є державні, національні, партійні, організаційні прапори. Червоний прапор з серпом і молотом – прапор злочинної компартії та «імперії зла» – СССР. Прийнятий Верховною Радою закон та
наміри російських шовіністів провести марші із використанням даної символіки у Львові не мають нічого спільного із трагедією цілих народів та мільйонів сімей, спричинених ІІ світовою війною. ОУН (б) різко засуджує спроби егоїстичного маніпулювання історичною пам’яттю та насадження ідеї розколу українського суспільства і закликає патріотів дати цим спробам належну відсіч.

Більше того, такі рішення керівництва України спричинять негативну реакцію міжнародної спільноти, перед якою наша держава задекларувала власний відхід від тоталітарного минулого та бажання глибшої культурної, наукової та економічної інтеграції», – наголошує лідер бандерівців.

Українська Інформаційна Служба

Викладачів і студентів в Івано-Франківську зганятимуть на заходи до Дня Перемоги? Новину про це стерли! У Тернополі зганяють держслужбовців

Як назвати дитину?