Ірина Сех: За пролиту у Львові 9 травня 2011-го кров особисто відповідальний Цимбалюк

Поділитися

Сценарій провокації, написаний в Кремлі, проросійським екстремістам вдалося реалізувати у Львові. Михайло Цимбалюк, який гарантував дотримання закону і виконання рішень сесії, особисто зрежисерував цю подію. Про це заявила голова фракції ВО “Свобода” у Львівській обласній раді Ірина Сех.

“Представники адміністрації, керівництво правоохоронних структур запевнило нас, що жодних заходів, окрім організованих владою, не буде. Але насправді провокація була наперед спланована: встановлено парапети на Марсовому полі, щоб відвернути увагу від епіцентру подій, а тим часом возити довкола Львова автобуси з проросійськими екстремістами, щоб потім привезти їх на Пагорб слави, – зазначила Ірина Сех. – Причому автобуси із “Родіною” та “Русским единством” приїхали під супроводом міліції. Під охороною міліції вони витягли свої прапори. Ненадовго, усього на кілька хвилин, але цього вистачило, аби це зняли на камеру й крутитимуть на російських телеканалах.

Відбулося те, про що попереджала “Свобода”.

Тільки за керівництва Цимбалюка у Львові затримують і відвозять у воронках дітей, уперше використовують сльозоточивий газ, їдуть машинами по живих людях. Усі зрозуміли, на кого працює Цимбалюк. Від завтра “Свобода” розпочинає акції протесту. Ми вимагатимемо відставки голови ЛОДА. Цимбалюк особисто відповідальний за це беззаконня і на його совісті пролита 9 травня 2011-го у Львові кров”.
Прес-служба Львівської обласної організації ВО “Свобода”

Як міліціонери Тернополя “змели” націоналістів, або Олександр Башта в інвалідному візку виявився вправнішим, ніж пів сотні “свободівців”

У Тернополі відбулась політична «вистава»