Як меру Тернополя не вдалось попіаритись на всю Україну

Поділитися

Міська влада пообіцяла вихованцям дитячого садочка №6 два нових майданчики. 29 квітня мало відбутися їхнє офіційне відкриття. Однак завершити роботи до цієї дати майстри не встигли. Така ситуація викликала у міського голови Сергія Надала, який приїхав на урочисте відкриття, обурення.

Робітники пообіцяли обладнати майданчик до вказаної дати, однак про те, що цього дня сюди запросять журналістів, вони не здогадувались, тому не попередили міського голову про можливу затримку. Натомість організатори заходу не поцікавились, чи все готове до їхнього приїзду, відтак відкривати було нічого. А висвітлювати подію приїхала знімальна група одного з центральних телеканалів. Цікаво, що глобального було у тернопільському дитячому майданчику, що ним зацікавився всеукраїнський телеканал?

Батьки вихованців цього дитячого закладу написали на електронну пошту мера листа з проханням допомогти обладнати дитячий майданчик у садку, який відвідують їхні діти. Міський голова відгукнувся на прохання і організував встановлення двох спортивних майданчиків. За словами Сергія Надала, на це не витрачено жодної копійки бюджетних коштів. Як з’ясувалось, вкластися в терміни монтажникам не дозволив втрамбований дітлахами грунт. Робітники не могли міцно закріпити конструкції на майданчики, тому копати довелось глибше, ніж сподівалися, – повідомляє газета “Номер один”

Садочок №6 «Іскринка» – єдиний у місті дошкільний заклад санаторного типу для дітей з малими і згасаючими формами туберкульозу. Заклад відвідує 260 маленьких тернополян. Така кількість дещо перевищує норму, але відвідування дітей не становить 100%, тому з переповненням та прийомом дітей у нас немає проблем,– розповідає завідувач ДНЗ №6 «Іскринка» Галина Ковальчук.

Родич скандальновідомого орендаря в Кам’янках став …водієм губернатора

Тернопільщина відкрила турсезон-2011 фестивалем «Мандруємо замками Тернопілля» та журналом «TernoTRAVEL»