Як у Тернополі блондинку вчили розуму «шахматами»

Поділитися

 

У мене знайомі працюють у дворі будинку, що має дуже вузький проїзд між стінами насилу роз’їжджаються дві легкові машини. Дорога закінчується тупиком (як у «Діамантовій руці»). Вздовж всієї цієї кишки офіси, відповідно припарковано машини. Відповідно, в’їхав і місця немає.  Швидко вивантажував-висаджують і забирайся … не створюючи пробку. За довгий час дорога розвалилася зовсім, і вирішено було всім “бізнесцентровскім колгоспом” дорогу заасфальтувати. У добровільно примусовому порядку відповідно. Всі домовилися, що машини паркувати не будуть, і охоронцю сказали що б усіх прийшлих ганяв. І ось в один прекрасний день в «кишку» в’їжджає «світловолоса дурепа» на крутій іномарі “S” класу. Зупиняється впоперек усієї дороги, з понтом закрила машину і прямує до будівлі. До неї підійшов охоронець і цілком коректно сказав, що не варто машину тут ставити. Мовляв, тут дорогу робити будуть і зараз щебінь привезуть. На що відповідно охоронець був урочисто посланий. (На що він навіть не образився). Блондинка була в будівлі досить довго. Але коли вона вийшла, то побачила таку картину …. Вісім куп приблизно по 5 тонн кожна були насипані від її машини до самого виходу в шаховому порядку (підозрюю що охоронець підметушився) виключаючи навіть думка про те, що звідси можна виїхати. При цьому з вікон офісів уже звисали істерично ржущих працівники.

Вереск блондинки був пронизливий, а фантазія безмежна …. Суддя по матах, тут повинні були матеріалізуватися з повітря “братки” …. А далі вона допустила величезну помилку.

Демонстративно дістає телефон.

Дзвонить.

При цьому тисне сльозу в коротко  розповідаючи суть проблеми ….

І чекаючи праведного гніву благовірного (для оточуючих) переводить телефон у режим “вільні руки” … (Щоб оточуючі так злякалися)

Після невеликої паузи з телефону стомлено приреченим голосом лунає …..

“СТІЙ ТАМ! ЗАРАЗ Я привезу Тобі ЛОПАТУ!”

Люди починають «падати» з вікон від сміху….

На Тернопільщині українську мову знають найкраще в Україні. Але й російську не гірше

У Тернополі не буде гарячої води ціле літо. Масивами