“Креативна медитація” Алекса Конічіви

Поділитися

12 травня до технічного університету, в рамках ІІ фестивалю української книжки «Джура-фест»,  завітав львівський літератор Алекс Конічіва із презентацією власної повісті-квесту «П’ятеро в ліфті, не рахуючи музи».

Ця зустріч, як висловився сам автор, – це “креативна медитація”, подія святкова, екстраординарна. Під словом „медитація” у даному конкретному випадку мається на увазі створення позитивної, невимушеної атмосфери, зосередження уваги на „тут і тепер” з метою отримання нового творчого поштовху для власного розвитку: чи то особистого, чи то бізнесового, повідомляє сайт університету

Хто ж такий Алекс Конічіва? Ім’я Алекс Конічіва є творчим псевдонімом Сергія Трухімовича, відомого за написанням практичного посібника „Реклама. Конспекти копірайтера”. А повість-квест „П’ятеро в ліфті, не рахуючи музи” – перший художній твір Алекса Конічіви, що вийшов друком у видавництві “ПІРАМІДА”.

 

Як ви зрозуміли, окрім того, що Алекс пише книжки, він паралельно працює копірайтером, хоча освіта в нього медична, це дає йому змогу вчасно переключати свою увагу з одного творчого процесу на інший.

 

Найкращий відпочинок – зміна діяльності, такою є одна з десяти порад для розвитку творчого мислення, якими поділився з нами під час “креативної медитації” Алекс Конічіва.

 

І на завершення коротко про книжку. Говорити про сюжет — марна справа, адже життя у цій Книзі — не те, що відбувається з її Героями, а те, як до цього ставиться Читач.Тож з цією Книгою декому буде просто весело, дехто тільки задумається, а дехто, навіть зрозуміє щось дуже важливе для себе. Загалом вийшла чоловіча Книга, котра саме через те, що вона чоловіча, буде дуже цікавою жінкам.

“Технарів” залучили до духовної літератури

У Тернополі відновили цвинтар німецьких військових часів Першої світової війни