Марш проти капіталізму 1 травня у Тернополі провели “автономні націоналісти”

Поділитися

Кількасот молодих людей, котрі називають себе автономними націоналістами, пройшли вулицями Тернополя з нагоди всесвітнього дня робітників. Вони закликали бунтувати та встановлювати “Рівність, свободу, братерство!”

Геть ментів! Ні міліцейській державі! – кричали молодики у чорних масках 1 травня, проходячи проспектом С.Бандери та вулицею Руською.

Кількадесят міліціонерів, котрі супроводжували колону, та бійці “беркута”, що рухались позаду неї, слухали такі гасла незворушно. Щоправда, у бічних вуличках стояли напоготові кілька міліцейських спецвантажівок із будками, у яких зазвичай “пакують” затриманих під час заворушень.

Марш проти капіталізму 1 травня у Тернополі провели “автономні націоналісти”. Першотравнева колона пройшла від “літака” на Східному до пам’ятника Франкові. Обличчя більшості молодих людей були приховані під масками, повідомляє газета “20 хвилин”.

Голова Тернопільської обласної ради, «свободівець» Олексій Кайда заявляє, що у регіонала Михайла Чечетова «політична шизофренія»

Всеукраїнська організація “Пласт” розпочала в Яремчі найбільші в країні молодіжні змагання з пішого туризму “Стежками Героїв”