На пам’ятник «Дзвони Чорнобиля» у Підволочиську учні зібрали 1970 гривень

Поділитися

Одвічні людські цінності: щедрість, милосердя, доброта—невід’ємні чесноти кожного із нас. Напередодні Великодніх свят у стінах Підволочиської ЗОШ І-ІІІ ступенів  відбувся благодійний ярмарок  «Долучись до акції «Пам’ятнику «Дзвони Чорнобиля» у Підволочиську—бути!». З великою відповідальністю учні, батьки, педагоги школи підготували  і провели  розпродаж власноручних виробів : солодощі, випічка, весняні канапки, вироби із бісеру, картини, вишивки. Різноманітність творчості учнів вразила всіх. Не було жодного пасивного учасника акції—всі вироби розпродали за дві великі перерви.

В результаті  співпраці  батьківської громади та школи  було зібрано 1970 грн. Найактивнішими були учні 7-А , 3-А, 6-Б, 2-Б , 4-А, 6-А, 10-Б класів. Акція продовжується, а зібрані кошти будуть перераховані на рахунок спорудження пам’ятника «Дзвони Чорнобиля».

Дирекція школи виносить подяку всім батькам та учням, які не були байдужими щодо проведеної акції, повідомляє районна газета “Гомін волі”

6 травня у тернопільській книгарні «Є» відбудеться презентація двотомника Богдана Мельничука «Суд без суду» та «Зек, Вождь і Гарсія Лорка»

З днем журналіста! Справжнім