На Тернопільщині завершилася призовна кампанія «Весна-2011», в ході якої до лав Збройних Сил та інших військових формувань України було призвано 630 осіб

Поділитися

 

Тернопільський обласний військовий комісаріат завершив весняну призивну кампанію 2011 року.

Сьогодні, 24 травня на обласному збірному пункті відбулася завершальна відправка 51-го тернополянина, які досягли призовного віку, у лави Збройних Сил та інших військових формувань України. Найбільше з них направлено у військову частину Повітряних Сил Збройних Сил України на Херсонщину та до Державної спеціальної служби транспорту у Чернігів.

 

Загалом протягом квітня-травня з Тернопільщини було призвано 630 осіб. З них до лав Збройних Сил України було відправлено 485 юнаків, до Внутрішніх військ МВС України – 110 та Державної спеціальної служби транспорту – 35.

 

В ході проведення весняної призовної кампанії на строкову військову службу були призвані громадяни України чоловічої статі 1986-1993 років народження, яким до дня відправки у військові частини виповнилося 18 років, і які не мали права на відстрочку від призову на строкову військову службу або втратили його.

Забезпечували осінню призовну кампанію в регіоні Тернопільська обласна та 16 районних призовних комісії. На проведення весняного призову на Тернопільщині Кабінет Міністрів України виділив 40635 гривень.

 

Василь Лабай

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України

Тимошенко сьогодні затримають! Янукович не може її зламати!!!

У Ланівцях проводять тренінги для безробітних