Недоплати й переплати в Золотому Потоці

Поділитися

Працівниками МКРВ в Бучацькому та Монастириському районах завершено планову ревізію фінансово-господарської діяльності Золотопотіцької районної комунальної лікарні, якою виявлено фінансових порушень, що призвели до втрат, майже на   98 тис.гривень.

Найбільшу питому вагу в складі неправильних дій становлять порушення з оплати праці – майже 71 тис. гривень. Так, ревізія встановила факти недорахування  працівникам відпускних, надбавок за вислугу років, індексації грошових доходів  на загальну суму 21,8 тис.грн. Тим часом в окремих випадках проведено незаконні виплати з оплати праці (на 43,8 тис.грн.). Причинами переплат слугувало неправильне нарахування та виплата заробітної плати за час перебування працівників у відпустках, службових відрядженнях, зайве нарахування індексації грошових доходів, премій, надбавок за стаж роботи та доплат за хірургічне втручання.

Також допущено нарахування та сплату внесків до Пенсійного фонду України за завищеною ставкою, що призвело до незаконних витрат бюджетних коштів на 5 тис. гривень.

Наприкінці 2010 року лікарнею проведено попередню оплату за електроенергію в розмірі, яка перевищувала місячну потребу, що призвело до незаконних видатків на суму 16,8 тис.гривень.

За наслідками проведеної ревізії до установи застосовано фінансові санкції, 5 посадових осіб лікарні притягнуто до адміністративної відповідальності. Про її результати поінформовано прокуратуру Бучацького району, повідомила “Про все” прес-служба контрольно-ревізійного управління в Тернопільській області

Як господарюють в Мельнице – Подільській

Міхаель Шумахер став обличчям європейської кампанії за безпечний дорожній рух