Одна з партій вимагає від Президента не “дарувати” олігархам 16 річних бюджетів Тернопільської області

Поділитися


«Війна – дурниця, головне – маневри. За таким принципом розгортаються нині події в країні, а обкрадена Україна все більше програє, – вважає представник УНП, голова фракції УНП в облраді Володимир БОЛЄЩУК: – Допоки за сценарієм, написаним бажанням нинішньої влади залишитись владою і надалі, одні “воюють” за червоні прапори, інші – проти, влада зробила “вдалий” маневр – вкрала в народу для олігархів 25 мільярдів гривень, дозволивши олігархам красти і надалі”. Так представник УНП прокоментував прийнятий Верховною Радою закон «Про деякі питання заборгованості за спожитий природний газ та електричну енергію».

“Аби пересічним громадянам, які є відповідальними платниками з спожитий газ,  зрозуміти масштаби вкрадених в українців грошей, варто порівняти: списання олігархам такої суми боргів означає, наприклад, списання 16 річних бюджетів Тернопільської області. Аби закласти, а згодом «вибити» у цієї влади передбачені в держбюджеті субвенції, Тернопільській області доводиться проявляти чудеса аргументації і, зрештою, отримати кошти, як це було торік, тоді, коли освоїти їх неможливо, тобто в останні дні грудня. Тут же – чудеса доброти і благодійності. Щоправда, за рахунок народу”, – нагадує голова фракції УНП в облраді Володимир БОЛЄЩУК.

Представник УНП закликає українців бути уважними: “Що ближче вибори до Верховної Ради-2012, то більше буде “маневрів” влади. Увагу українців вона відволікатиме прапорами, пам’ятниками Сталіну, Леніну, політичними репресіями, і допоки українці “воюватимуть” з цього приводу мітингами, пікетами, протистояннями, за спинами громадян України влада крастиме в народу річні бюджети областей, допоки не вкраде Україну повністю”, – застерігає представник УНП і закликає Президента ветувати закон «Про деякі питання заборгованості за спожитий природний газ та електричну енергію».

Тернопільського патріота, який спалив прапор комуняк, звільнили

«Зарніци» на Тернопільщині не буде