Оголошується набір учасників на участь у семінарі «Особливості служби військовослужбовців України у миротворчих військах на території інших країн»

Поділитися

2 червня  у Тернополі  буде проведено семінар на тему: «Особливості служби військовослужбовців України у миротворчих військах на території інших країн». Прийом документів на участь в семінарі до 30 травня включно.

 

Національний комітет громадянської кампанії «МОЛОДІЖНА ВАРТА: молодь за вами спостерігає», Інститут Політичної Освіти у партнерстві із Тернопільською обласною молодіжною громадською організацією “Спілка Молодіжного Самоврядування” в рамках проекту «Транснаціональна мережа з захисту прав призовників: захист молоді в ситуації державної дискримінації», що реалізується в Україні ГО «Центр Громадянських Свобод» за фінансової підтримки Європейської Комісії  2 червня  у м.Тернополі  на базі Тернопільського інституту соціальних та інформаційних технологій проводить семінар на тему: «Особливості служби військовослужбовців України у миротворчих військах на території інших країн».

 

Метою семінару є надати теоретичні та практичні знання молоді призовного віку  щодо служби у миротворчих військах на території інших країн, а також показати патріотизм та героїзм окремих її військовослужбовців, які загинули при виконанні військових обов’язків на прикладі Ігоря Киналя.

 

До участі в семінарі запрошуються учні 11 класів ЗОШ м. Тернополя, студенти ВНЗ м. Тернополя, представники молодіжних громадських організацій, органів учнівського та студентського самоврядування, суспільно-активна молодь, яка цікавиться проблематикою служби в армії віком 17-25 років.

Для тих, хто хоче взяти участь у семінарі необхідно:

  1. Заповнити Анкету учасника (знаходиться у додатку або можна скачати на http://www.maidan.org.ua/lviv/news/1306535543.html), з обов’язково заповненими усіма графами.
  2. Надіслати Резюме (CV або біографічні відомості в класичній формі) з фото.
  3. Надіслати рекомендацію на фірмовому бланку з печаткою від керівника організації, що рекомендує Вас до участі у проекті. (ТАКОЖ РЕКОМЕНДУВАТИ МОЖЕТЕ СЕБЕ САМІ, ВІДПОВІДНО ОБГРУНТОВУЮЧИ ЗАЯВУ СВОЇМИ ЗДОБУТКАМИ В ГРОМАДСЬКО-ПОЛІТИЧНОМУ ЖИТТІ)

 

Повний пакет документів надсилайте до 30 травня 2011 року включно на електронну адресу sms.org.2010@gmail.com з позначкою «Seminar 2.06.2011»

За результатами відбору буде відібрано 20 учасників.

Про результати відбору учасників, які надішлють повний пакет документів, буде повідомлено 31 травня

 

Координатор: Ігор Процик, тел. (063)4546661, email: sms.org.2010@gmail.com

Ти молодий, енергійний та ще й на додачу володієш англійською мовою? Хочеш провести літо за кордоном в міжнародній сім ї з такими ж однодумцями як і ти?

Ярослав Джоджик першим з народних депутатів з Тернопілля оприлюднив декларацію про доходи. У 2010 році він заробив 267 тисяч гривень