Поки влада думає, що робити – ми працюємо

Поділитися

Борщівська міська організація ВО “Свобода” провела націоналістичну толоку під гаслом “Шануймо своє місто! Ми ж українці!”. Об’єктивно потреба в таких акціях назріла вже давно. На перший раз свободівці звернули увагу на стан дитячого майданчика у сквері що знаходиться в самому центрі міста, відкритого у 2007 році за кошти та силами міських підприємців. З тієї пори ніякого ремонту і покращення стану території майданчика не проводилось, хоча свого часу міська влада заявляла, що постійно піклуватиметься про це.

Не чекаючи на виконання цих обіцянок, міські й районі депутати, активісти ВО “Свобода”, залучивши на допомогу підприємців, закотили рукава і взяли справу у свої руки.

Перед висадкою дерев територію прибрали, розгорнули сміття, купи землі та навели лад. Ділянка набула цивілізованого вигляду. Щоб запобігти мимовільному пошкодженню саджанців дерев, влаштовано захисний бордюр. Також пофарбовано дитячі каруселі і гірку. Роботи в той день було багато, всі працювали майже до шостої вечора.

На жаль, не все вдалося зробити за один день. Щоби відновити та повністю відремонтувати усі конструкції, влаштувати освітлення потрібно ще докласти чимало зусиль. Як заявив один із ініціаторів толоки, свободівець та приватний підприємець Володимир Яворський: “Ми будемо наглядати за цим місцем. Тут доведеться попрацювати додатково ще не один раз, але переконані, що все нам під силу. Ми любимо своє місто, свою Рідну Землю і робимо усе можливе, аби вона ставала все кращою, тому такі акції по благоустрою будемо проводити і надалі. ВО “Свобода” закликає усіх небайдужих приєднуватися до наших починань. Бо ніхто крім нас самих, мешканців Борщева, не здатен подбати про порядок у рідному місті. Поки влада думає як їй відрапортувати про “двадцять добрих справ” і за чиї кошти – ми працюємо”.

Борщівська “Свобода” висловлює подяку за участь та сприяння у проведені толоки ліснику Борщівського лісництва Онишку Володимиру та приватному підприємцю Лесюку Анатолію, повідомили “Про все” у прес-службі Тернопільської обласної організації ВО “Свобода”

Тернопільщина не стане полігоном урядового медичного експерименту

Російські дивізії СС на службі гітлерівської Німеччини у період Другої світової війни