Поножовщиною закінчилося весілля у селі Базар Чортківського району

Поділитися

. Суперечка між родичами ледь не закінчилася трагічно. Як результат, один зі шваґрів опинився в лікарні, а інший має проблеми кримінального характеру.

Інцидент трапився за опівніч, коли і гості, і господарі були уже добряче напідпитку. Саме тоді між вітчимом нареченої та його сестрою спалахнула сварка. За що вчинили скандал, не пригадують, а от, що під гарячу руку господаря потрапив чоловік сестри – цього не забудуть, либонь, ніколи. Шваґри зчепилися на кухні. Саме там під руку 35-річному селянину потрапив кухонний ніж. Він і став остаточним аргументом у сварці.

З проникаючим ножовим пораненням потерпілого доправили до Чортківської районної лікарні. Декілька годин медики боролися за його життя, адже лезо зачепило життєво важливі органи. Підозрюваний у цей час давав пояснення у місцевому відділі міліції. Кримінальна відповідальність за вчинене зловмисникові гарантована. От тільки наскільки жорсткою вона буде залежить від висновків експертів. – повідомили у відділі зв’язків з громадськістю УМВСУ в Тернопільській області

Тернопільських випускників вітав Олег Тягнибок та гурт С.К.А.Й.

Як відбулось свято “Випускник-2011” у Тернополі? (відео)