Тернопільських випускників вітав Олег Тягнибок та гурт С.К.А.Й.

Поділитися

28 травня у Тернополі відбулося свято «Випускник-2011». Урочистим парадом 1006 випускників загальноосвітніх навчальних закладів під супроводом муніципального оркестру «Воля», духовного оркестру Тернопільського військового гарнізону та ансамблю мажореток пройшли центральними вулицями міста. Колону очолювали міський голова Сергій Надал, голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда та гість свята Олег Тягнибок. Взяли участь у параді і члени виконавчого комітету міської ради та депутати органів місцевого самоврядування.

Попереду крокували «золоті» та «срібні» медалісти, переможці заключного етапу Всеукраїнських предметних олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, призери змагань з різних спортивних дисциплін, юні служителі муз та активні учасники учнівського самоврядування.

Урочиста частина свята пройшла на центральному стадіоні, де відбулося нагородження медалістів та переможців конкурсу вишиваного костюму. Несподіванкою для випускників стало вітання директорів шкіл, які хором заспівали для своїх вихованців. Крім того, гість свята Олег Тягнибок подарував випускникам тернопільських шкіл виступ гурту С.К.А.Й., повідомляє прес-служба мерії.

Звертаючись до випускників, вчителів та батьків міський голова Сергій Надал, зазначив:

«Сьогодні особливий день для усіх випускників. Ви розпочинаєте новий етап у житті. Для когось — це початок нового навчання, здобуття вищої освіти, для когось — початок трудового життя. Нехай вам щастить у всіх ваших починаннях. Бажаю вам амбітних планів і величних звершень. Бажаю вам невгамовності і пошуку, ініціативи. Ви є тим поколінням, яке реально змінить нашу країну. Бажаю вам здоров’я і добра, удачі і натхнення, Божого благословення».

У Рівному пограбували Приватбанк

Поножовщиною закінчилося весілля у селі Базар Чортківського району