Посвідчення водія діятиме 50 років

Поділитися

Відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України  з 28 березня 2011року запроваджується   посвідчення водія, в якому  зазначено термін його дії. Термін дії такого посвідчення становить 50 років що обчислюється з дня видачі такого посвідчення.

Для того щоб здійснити заміну посвідчення водія старого взірця на на посвідчення водія де буде зазначено термін дії потрібно мати наступні документи : паспорт громадянина України, дві кольорові фотографії розміром 3,5та 4,5, медичну довідку встановленого взірця.

У зв’зку із закінченням строку дії такого посвідчення водія обмін  проводиться без складання іспитів, на підставі зазначених вище документів.  Якщо ж людина має стаж керування автомобілем не менше одного року відповідно заміна псвідчення старого взірця на посвідчення з терміном дії здійснюється без здачі екзамену. На даний час вартість заміни посвідчення водія становить 370 гривень.

Також від 14.04.2011року скасовано адміністративну відповідальність за відсутність у водія талона до посвідчення водія.

 

Заступник начальника ВДАІ УМВСУ

Підполковник міліції                                                          Віктор Морз

Скільки коштують союзники?

Юлія Тимошенко вважає, що безладдя у Тернополі на День перемоги 9 травня були спланованою акцією влади з метою розколоти Україну