Скільки коштують союзники?

Поділитися

Нещодавно було опубліковано матеріали, які розказали суспільству схему заробітку на дітях (харчування в дитячих садочках) підприємств пов’язаних з депутатами міської ради Петром Ландяком, Петром Мандзійом та керівником управління освіти Ольгою Похиляк. Матеріали викликали значний резонанс, але ми б хотіли поговорити про іншу сторону цього скандалу. Не секрет, що всі подібні справи проходять через руки мера і тому виникає питання, чому він мовчить? Відповідь проста – він їм винен…

Дорога передвиборча кампанія

За підрахунками експертів рекламного бізнесу на передвиборну кампанію Сергія Віталійовича Надла пішло приблизно 1 000 000 $… Як запевняє керівник міста, він людина з середнім статком. Навіть на будинок в Байківцях скидались всією родиною… То звідки такі гроші на вибори?!! Відповідь дуже просто. Під час підготовки до виборів і Тернополі сформувалась коаліція бізнесменів політиканів, яких аж ніяк не влаштовував попередній керманич міста. В цю коаліцію перед виборами ввійшла – дуже різношерста команда побратимів свободівців, що славились своїми постійними переходами з партії в партію, та велика група бізнесменів, які ніколи не вирізнялись великим патріотичними почуттями, але завжди були там де є гроші.

От їх список:

  1. Cтроєвус Андрій, підприємець(34р.)
  2. Маціпура Костянтин, директор ТОВ «Захід-ТМ»(32р.)
  3. Напора Олег Романович, 31р., директор фабрики “ТерА”
  4. Шило Андрій Йосипович, 32 р.,ФО-підприємець
  5. Бойко Богдан Ярославович, 42р, директор ТОВ “Сендс”
  6. Гладкий Михайло Петрович, 47р., ФО-підприємець, ресторатор
  7. Хімейчук Іван Сергійович, 38р., ГО “Фортеця”
  8. Шаюк Олег Миколайович, 39р., ФО-підприємець
  9. Паньків Віктор Іванович, 30р., керуючий ТФ “Укргазбанку

І так далі… Список можна розширювати ще довго!

Ці хлопці добре вклались в перемогу Надал на виборах і будуть робити все щоб відбити свої гроші назад. Треба підмітити мер сам розуміє,що треба бути вдячним і деяким з бізнесменів він вже почав віддавати борги роздаючи за безцінок землю громади!

 

Скільки коштують союзники?

Але допомога партійних “друзів” це ще не все. Сергію Віталійовичу допомагала ціла армія маленьких генералів, які відбирали в його конкурента голоси! Ландяк, Мединський, Лило, Гуда це ті хто підтримував Надала так чи інакше на виборах, а після виборів отримали багато солодкого за свою підтримку мера.

Ландяк і Меденський отримали ну дуже хороші посади. Недавно стало відомо, що підприємства пана Ландяка за дуже дивного тендеру годують дітей в садочках. Пан Мединський, напевно добряче заробив на піднятті тарифів в маршрутках. Будівельні компанії Лила та Гуди отримали великі перспективи розвитку і запевнення, що їх ніхто чіпати не буде, рішення про виділення землі переглядатись не будуть. А фірмі «Креаторбуд» ще й трохи землі виділили на останніх сесіях. Розрахунки йдуть повним ходом!

 

А коли розрахуються з терноплянами?!!

Вже пройшло пів року, як свободівська команда керує містом, перші результати ми вже відчули… і нажаль вони не приємні – тарифи на все ростуть, безробітних більшає, господарка міста розвалюється!!! А ми вірили в краще! Надал дав дуже чіткі обіцянки і ми в них повірили,віддали свої голоси, довірили йому наше місто! А у відповідь така зневага! У важкі моменти пан мер або дурить людей (як ситуація зі сміттям) або втікає з міста (може хтось знає де він зараз і коли повернеться?). Дуже нагадати міському голові, що найбільше в нього вложили жителі міста – вони йому довірились і за цю довіру треба розраховуватись виконанням обіцянок! Тому дуже  хочеться спитати нашого мера – коли розрахуються з нами, з тернополянами???

http://opozicioner.blogspot.com

Дитячі розслідування чорних плям в історії України на «Джура-фесті»

Посвідчення водія діятиме 50 років