Сайт www.husyatin.com.ua є піонером в секторі інформаційних порталів Гусятинщини

Поділитися

Портал успішно працює на ринку з 2007 року. Аудиторією сайту є місцеві жителі, туристи, бізнесмени та іммігранти з різних країн. За 4 років існування сайту Гусятин, доменне ім’я husyatin.com.ua і назва сайту стало розкрученим брендом, який у пошукових системах набирають нарівні зі словом «гусятин», повідомляє редакція сайту.

Сайт найбільш повно і багатогранно представляє Гусятинський край і є самим популярним і відвідуваним порталом про Гусятин. За даними статистики щодня нас відвідують в будні дні 500-700 осіб, у вихідні та святкові дні від 700 до 900 чоловік цільової аудиторії. (Дані статистики: жовтень-листопад 2009 року). Позиція сайту www.husyatin.com.ua в пошукових системах за запитом «Гусятин» (2010.01.22):

  • Google.com – 3. місце (з 9 мільйонів документів)
  • Google.com.ua – 2. місце (з 9 мільйонів документів)
  • Google.ru – 3. місце (з 9 мільйонів документів)
  • Bing.com – 3. місце (3 мільйонів документів)
  • Яндекс (yandex.ru) – 3. місце (із 17 мільйонів документів)
  • Mail.ru – 2. місце (з 8700 тисяч документів)

Сайт пропонує кілька видів реклами: розміщення інформації про ваш бізнес в каталозі і банерну рекламу

Що таке Каталог?

Це розділ сайту з інформацією про бізнес і послуги наших партнерів, розділений по розділам (меблі, ресторани, магазини, послуги і т.д.)

Навіщо потрібен Каталог?

У зв’язку з тим, що 50% відвідувачів сайту туристи і бізнесмени, які збираються приїхати до Гусятина або ж цікавляться ринком Гусятинщини, їм надходить велика кількість листів і питань про те, де зупинитися, знайти перекладача (у випадку з іноземцями), взяти на прокат машину, знайти профільне підприємтсво для налагодження партнерських відносин, провести час, оселитися, поїсти та інше, було прийнято рішення створити на сайті розділ, який допоможе зосередити весь бізнес потенціал нашого регіону.

9 травня у Чорткові не буде червоних прапорів

Археологічний спадок віків на Тернопільщині