Шварценеггер розійшовся з дружиною

Поділитися

Арнольд Шварценеггер, який у січні залишив посаду губернатора Каліфорнії, розлучається зі своєю дружиною Марією Шрайвер.

Актор і племінниця Джона Кеннеді познайомилися в 1977 році, а одружилися – в 1986. У пари четверо дітей: старша дочка Кетрін Юніс народилася в 1989 році, молодший син Крістофер – в 1997 році. До квітня сімейство мешкало на віллі в Брентвуді, одному з передмість Лос-Анджелеса, проте два тижні тому Шрайвер зібрала речі і переїхала.

“Ми обидва пережили значні зміни в особистому та професійному житті. Після тривалих роздумів, обговорень і молитов ми спільно прийшли до цього рішення. На даний момент ми живемо окремо і працюємо над тим, щоб забезпечити майбутнє нашим стосункам. Ми продовжуємо разом виховувати наших чотирьох дітей , яких обидва вважаємо головним сенсом і радістю у житті “, – цитує Los Angeles Times спільну заяву Шварценеггера і Шрайвер.

Подружжя заявило, що надалі не будуть давати коментарів щодо свого сімейного життя.

На посту першої леді Каліфорнії Шрайвер вела бурхливу благодійну діяльність, брала участь в телевізійних та видавничих проектах, захищала права жінок.

Показово, що вона не підтримувала політичні погляди чоловіка: сімейство Кеннеді завжди підтримувало демократів, тоді як Шварценеггер був обраний на свою посаду від республіканської партії. У 2008 році Шрайвер виступала за Обаму, а її чоловік – за Джона МакКейна.

Нагадаємо, на початку травня стало відомо, що Шварценеггер вибрав роль, з якою він повернеться в кіно. Колишній губернатор Каліфорнії зніметься в екранізації роману Річарда Неша Плач мачо (Cry Macho) в ролі невдахи тренера з верхової їзди.

Як Сергій Надал збрехав “Радіо Свобода”

«Бандерівці» – прем’єра нового чеського документального фільму