Сини місцевого “крутелика” Олега Інака відкусили вухо укранському олімпійцю

Поділитися

У центрі Тернополя біля Кафедрального собору мажори, яких вже назвали місцевими лозінськими, по-звірячому побили і покусали біатлоніста, призера юніорського чемпіонату світу Олександра Починка. Постраждав і його друг, плавець, фіналіст двох Олімпійських ігор Олександр Волинець (обидва спортсмени – з Тернополя). Усе це сталося через зауваження, яке спортсмени зробили, синам місцевого авторитета, які виїхали на великій швидкості на тротуар.

“Ми з Волинцем прогулювалися ввечері по місту, як раптом побачили мчиться Audi, – розповів Починок”, – якого цитує “Сегодня”.

“На швидкості близько 100 км / год машина залетіла на пішохідну зону, під колеса ледь не потрапили кілька дорослих і дітей. Потім машина почала розвертатися і, нарешті, зупинилася. Ми навіть відскочили на клумбу, інакше б опинилися під колесами! Зробили неадекватним хлопцям зауваження, на що вони відповіли матом”.

За словами Починка, у машині було дві людини, пізніше до них підійшли ще троє.

“У результаті четверо з них почали мене бити. Незважаючи на те, що Саша Волинець намагався врятувати мене, я отримав струс мозку, мені травмували ніс і відкусили 4 сантиметри лівого вуха. Зараз лежу в лікарні, переніс дві операції на носі, і незрозуміло, чи приживеться вухо”, – поскаржився спортсмен.

“Про бешкетників знаю, що двоє з них – рідні брати, сини місцевого “крутелика” Олега Інака.

Поки ніхто з них не затриманий. Думаю, що родичі хлопців вже заминають цю справу. Якщо нічого не зроблять місцеві влади, то буду виходити на прокуратуру в Києві, аж до Верховної ради! Кажуть, що рік тому хлопці з цієї компанії побили на цьому ж місці хірурга, потім поранили ножем у живіт автозаправника – це нові “Лозінські”, – стверджує Починок.

У Тернопільській облміліції підтвердили факт гучного бійки. “Інцидент побачила перехожа і одразу викликала міліцію, – розповів представник прес-служби облУМВС Петро Колісник. – Бійка сталася після перепалки словесної. Проти одного з хлопців порушено кримінальну справу за статтею “Хуліганство”. Зараз йде слідство, встановлюємо інших причетних. Постраждалий спортсмен знаходиться в обласній лікарні”.

Також вдалося поговорити з підприємцем Олегом Інаком, сини якого нібито брали участь у бійці. “Так, мій син Максим був на місці конфлікту, – розповів бізнесмен. – Він у мене спортсмен-боксер, зараз виїхав за кордон. Не все так просто, як здається. Можливо, скандал роздутий. Я знаю лише, що син захищав правду. А ці заслужені спортсмени думають, що їм все можна!”, повідомляє ТСН

Нагадаємо, що нещодавно розігрався скандал щодо ще одних “послідовників Лозінського”. Так, 16 квітня у райцентрі Заставна кілька озброєних рушницями чоловіків у присутності екс-голови Заставнівської райдержадміністрації (на той час – діючого) Бойчука жорстоко побили чотирьох місцевих жителів, які вирішили порибалити на одному з платних ставків “Блакитна нива”.

Представники націонал-патріотичних сил Тернопілля проведуть експертизу внесених Верховною Радою змін до Закону України

У Бучацькому районі вибухнув снаряд