Тернопільських свободівців допитують у міліції щодо подій 9 травня

Поділитися

Управління МВС України у Тернопільській області продовжує методично викликати членів Тернопільської “Свободи” у справі пошкодження кривавого більшовицького знамена 9 травня.

Так, проти свободівця Мар’яна Козбура (1991 року народження) порушено кримінальну справу за ст. 296 ч. 2 Кримінального кодексу України. У постанові про відкриття кримінальної справи зазначено: “Кримінальну справу прийняти до свого провадження і перейти до провадження досудового слідства”.

Нагадаємо, що 5 травня 2011 року близько опівночі було заарештовано 21-річного свободівця Віктора Козорога, якого звинувачували у тому, що він зірвав червоний совєцький прапор з офісу КПУ. Хлопця три доби незаконно утримували в ІТТ Тернопільської області. Проте після того, як Тернопільський міськрайонний суду визнав, що не вбачає підстав для утримання націоналіста, Віктора Козорога звільнили під підписку про невиїзд.

Також на допитах побували Михайло Головко, Ігор Дулеба, Андрій Сисюк, Руслан Дацюк, Роман Напованець, Володимир Швайка та інші свободівці, повідомили “Про все” у прес-службі Тернопільської обласної організації ВО “Свобода”

Ярослав Джоджик першим з народних депутатів з Тернопілля оприлюднив декларацію про доходи. У 2010 році він заробив 267 тисяч гривень

БЮТівці оприлюднять свої декларації про доходи, – Томенко