У Великих Бережцях 148 безробітних навели порядок у селі

Поділитися

Кременецький райцентр зайнятості та Великобережецька сільська рада тісно співпрацюють у питанні організації та проведення оплачуваних робіт ще з квітня 2003 року. Упродовж минулих років загалом 148 безробітних сільчан взяли  участь у наведенні порядку та благоустрою території села. Не став винятком і нинішній рік.

Адже саме цьогоріч жителі Великих Бережців відзначали 140 річчя з дня народження видатної української поетеси Лесі Українки, яка влітку 1907 року протягом місяця проживала в цьому населеному пункті. З нагоди цієї знаменної дати та до 66-ої річниці Перемоги у Великій Вітчизняній Війні 20 безробітних були залучені до очищення вулиць, прилеглих територій до закладів соціальної сфери від сміття, вирізали засохлі дерева, спалюючи їх та вивозячи на сміттєзвалище.

У результаті проведення Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» за сприяння безробітних селян села ліквідовано 6 несанкціонованих сміттєзвалищ, прибрано 0,8 гектара газонів, упорядковано сільське кладовище. Водночас впорядковано й монументи великій співачці досвітніх вогнів та воїнам-визволителям.

 

Фракція УНП на сесії Тернопільської облради назвала 9 травня – шоу, що сплюндрувало пам’ять загиблих

Як тернопільська телекомпанія «ТV-4» підбирала юриста на ярмарку