«Український» – найпопулярніший тариф у Галичині і на Тернопільщині зокрема

Поділитися

Оператор мобільного зв’язку «МТС Україна»  оголошує цікаву статистику користування регіональним тарифом для Львова й Львівської області «Супер МТС без плати за з’єднання Український».

Тарифом «Український» користуються майже 40% абонентів МТС у Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській і Хмельницькій областях. У той же час, кількість користувачів цього ТП активно росте – у порівнянні з літнім періодом минулого року рівень підключень збільшився в 2,5 рази. Завдяки безкоштовним хвилинам всередині мережі й дешевим тарифам на дзвінки по Україні без плати за з’єднання, галицькі абоненти доволі балакучі. Незважаючи на те, що середня тривалість розмови не перевищує 2,5 хвилини, західноукраїнський абонент у середньому виговорює близько 550 хвилин на місяць. Це свідчить про часте використання мобільного телефону протягом дня – адже абонентові не треба стежити за залишками хвилин чи поповнювати рахунок.

 

Кожний десятий абонент із Західної України хоча б раз на місяць дзвонить за кордон, в основному до Росії та Європи, використовуючи послугу «Одна гривня на весь світ», а кожен третій – хоча б раз на день заходить в інтернет за допомогою послуги «Безлімітний інтернет з Opera Mini».

 

«Нам дуже приємно, що тариф «Український», який ми запропонували абонентам Західної України, став настільки популярним і залишається таким, незважаючи на щорічні сезонні спади активності користувачів. Ми можемо з упевненістю сказати, що знаємо, чого хоче галицький абонент: якості мережі, простоти в обслуговуванні тарифу і прийнятних цін на дзвінки на всі мережі. Витрачаючи завдяки тарифу менше коштів на голосові послуги, абоненти із Західної України стали активніше користуватися додатковими послугами, наприклад, мобільним інтернетом», – говорить Кирил Дмитрієв, директор Західного територіального управління «МТС Україна».

 

Особливістю тарифного пакету «Супер МТС без плати за з’єднання Український» є можливість спілкуватися з усіма абонентами МТС по нуль копійок за хвилину без обмежень у день в рамках послуги 3000 безкоштовних хвилин на місяць у мережі оператора без плати за з’єднання. Після підключення до тарифу «Супер МТС без плати за з’єднання Український» необхідно поповнити рахунок на суму 30 гривень й більше одним платежем, після чого автоматично протягом доби буде підключена послуга 3000 безкоштовних хвилин на місяць у мережі МТС без обов’язкового поповнення. Термін дії послуги не обмежений. Використовувати хвилини в рамках вказаної послуги можна без обмеження на день. Вартість дзвінків на міські номери та номери інших мобільних операторів України складає 35 копійок за хвилину без плати за з’єднання, а за межами зони тарифу – 1 грн/хв. Пільгова тарифікація діє у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській та Хмельницькій областях. Словник – Переглянути докладний словник

 

 

Акція “Засеремо природу разом!” відбувається за підтримки значної частини населення Тернополя

Україні – українську книжку і гроші на поповнення фондів бібліотек