УНП пропонує зробити 9-те травня Днем трауру

Поділитися


Луганська обласна організація Української народної партії пропонує відмежувати радянську пропаганду від поваги до загиблих, і зробити 9 травня Днем трауру і пам’яті, а не прославляти диктатора, що поневолив пів-Європи.

«Ви ніколи не замислювалися, – питають представники обласної УНП, – чому День Перемоги довгий час був робочим днем, який не відзначали ні за Сталіна, ні за Хрущова? Лише в 1965 році ця дата стала вихідним днем. Чому, наприклад, наші ветерани живуть незрівнянно гірше, ніж ветерани-переможені?».

Вони переконані, що відповідь проста. «При такій кількості жертв, логічніше було б 9 травня зробити Днем трауру і пам’яті, коли по всій Україні було б чути поминальні дзвони, а по всіх церквах відслужені панахиди по загиблих у Другій світовій війні», – пропонують партійці.

«Міфи про Велику Вітчизняну війну, про перемогу в ній СТАЛІНА, партія влади продовжує використовувати як їй заманеться, головне, що авторитетом і пам’яттю загиблих можна маніпулювати, зачіпати ними біль їхніх близьких. Можна знову вдало протиставити Захід і Схід – поділяти і володарювати», – наголошують партійці.

Тернопільських “крутеликів” вчитимуть як залучати цінних працівників та підбирати персонал

Створюється соціальний реєстр сімей Тернополя, які перебувають у складних фінансових та життєвих обставинах з метою впорядкування обліку найбільш соціально-незахищених та малозабезпечених мешканців міста