Ведуча прогнозу погоди Людмила Савченко в ефірі Національного радіо розкритикувала ситуацію в Україні. Аудіо

Поділитися

Національне радіо відмовилося від прямих включень з Укргідрометцентру через те, що начальник відділу метеорологічних прогнозів розкритикувала ситуацію в країні в прямому ефірі. Так 12 травня під час прямого включення Людмила Савченко почала говорити про погоду зі слів про красу природи. Але потім заговорила про ситуацію в країні.
Не втрималася жінка. Дай Бог їй здоров”я!
Ми навіть не помітили,як знову стало героїзмом просто казати правду.

«Українська Народна Партія вітає вчинок української журналістки-метеоролога Людмили САВЧЕНКО, яка під час прогнозу погоди в прямому ефірі розкритикувала ситуацію в державі та закликала до єдності народу», – заявив заступник голови УНП, колишній керівник Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Віталій ШЕВЧЕНКО. Він порівняв її вчинок із діями ведучої сурдоперекладу Першого Національного телеканалу Наталії ДМИТРУК, яка в прямому ефірі розповіла 100-тисячній аудиторії глухих українців про фальсифікацію виборів під час президентських кампанії 2004 року і закликав всіх журналістів всіма засобами протистояти поверненню цензури.
«Сьогодні, державні засоби масової інформації, особливо Національні теле- та радіо компанії перебувають під жорстким контролем влади, у мас-медіа повертається цензура та «темники», – стверджує Віталій ШЕВЧЕНКО. Тому, на його переконання, «особи, які, незважаючи на загрозу втратити роботу, проривають цю інформаційну блокаду, заслуговують на пошану від мільйонів українців».
«Подібні вчинки мають довести владі, що їй не вдасться зламати прагнення людей давати і отримувати об’єктивну інформацію, а не лише прикрашені розовими фарбами казки, які не мають нічого спільного з реальністю», – вважає представник УНП.

Якби забруднений пам’ятник Леніну постояв добу за часів СРСР… У Тернополі вже другий місяць Бандера в …лайні

У Тернополі приступили до підготовки довідника, який буде розрахований на гостей майбутнього Євро-2012