Затримали стрілка, який поранив таксиста

Поділитися

 

Оперативники Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ затримали 30-річного чоловіка, підозрюваного у нічній стрілянині на вул. Володимира Великого обласного центру.

Як повідомлялося раніше, інциндент із нічною стріляниною в Тернополі закінчився тим, що молодий водій таксі, який лише тиждень працював на фірмі, отримав важкі поранення у живіт від пострілів гумовими набоями, а нападник, який був у стані алкогольного сп’яніння, зник з місця скоєння злочину, як і пасажир таксі.

 

Як повідомляє видання “Номер Один”, до конфлікту призвела банальна суперечка на автодорозі. Двоє водіїв не поділили вночі дороги. Таксист поспішав, аби вчасно виконати замовлення і доставити пасажира. Власник же іномарки зізнався, що його роздратувало нахабне поводження молодика. Зрештою, вирішальною у словесній суперечці стала зброя. Як з’ясували міліціонери, підозрюваний дістав пристрій для стрільби гумовими кулями марки «Комбриг» і без вагань спрямував його на таксиста.

Нападник здійснив декілька пострілів. Влучив не тільки у «Жигулі», а й у таксиста. З місця події зловмисник втік, а потерпілий сам мусив викликати собі лікарів, які  доправила до I-ї міської лікарні. Після операції декілька днів юнак перебував у тяжкому стані.

За фактом завдання тяжких тілесних ушкоджень слідчі Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ порушили кримінальну справу. Відтак затриманого «стрільця» обвинувачено у хуліганстві, вчиненому із застосуванням зброї (ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України). До того ж йому можуть інкримінувати ст.121 ККУ – нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Слідство триває.

Завтра у Тернополі відновлюватимуть престиж робітничих професій

Сьогодні у Тернополі відкриють меморіальну дошку Василю Барвінському