Аграрного мільйонера Івана Гуту з компанії “Мрія” взяли “під крило” “свободівці”

Поділитися

Голова обласної ради з робочої поїздкою побував у селі  Васильківці Гусятинського району, де розташоване одне з найбільших агропідприємств України – група компаній «Мрія».Саме ця компанія останнім часом найбільш критикована народним депутатом України Орестом Муцом. З трибуни Верховної Ради Орест Муц розказує неймовірні речі і вимагає зупинити порушення закону

Проте, якщо одна політична сила “б’є”, то можна знайти іншу. З якою можна порозумітися. Дати позитивні сигнали інвесторам. Принаймні, не дозволити обвалитись акціям “Мрії” на біржі.Адже діяльність Ореста Муца не сприяла зміцненню позицій аграрного мільйонера з Гусятинщини.
Керівник підприємства, Герой України Іван Гута ознайомив Олексія Кайду з діяльністю агрохолдингу, який є виробником високоякісної сільськогосподарської продукції, в основному картоплі, зернових, цукрового буряка.  Іван Гута також повідомив, що Міжнародна фінансова корпорація  перевірила ключові об’єкти виробництва «Мрії» на відповідність стандартам природоохоронної та соціальної сфер і підтвердила дотримання нею всіх міжнародних вимог.

Значні кошти вкладає підприємство і у соціальну структуру села, у тому числі і дороги, які у Васильківцях  вражають європейською якістю. Олексій Кайда відвідав дитячий садочок, кошти на будівництво та ремонт якого виділив агрохолдинг. До речі, перебування дітей там – безкоштовне, і це також завдяки «Мрії». Побував голова обласної ради на будівництві медичного центру. За словами Івана Гути, у цю справу залучаються іноземні інвестиції, що дасть можливість створити сучасний медичний заклад, де будуть обслуговуватися усі мешканці села. У планах – будівництво геріатричного будинку. Голова обласної ради подякував Івану Гуті за вирішення соціальних проблем села та його мешканців. «Група компаній «Мрія» – яскравий приклад соціально-відповідального бізнесу. На жаль, таке явище не є в Україні типовим», – зазначив голова обласної ради Олексій Кайда, повідомляє сайт облради. Таким чином, “свободівці” натякнули. що Іван Гута перебуває під їхнім “дахом”.

В останній день весни тернопільські прокурори займались наукою

Сайт профспілок Тернопільщини без новин, але з рекламою готелю