В останній день весни тернопільські прокурори займались наукою

Поділитися

31 травня у приміщенні прокуратури Тернопільської області відбулася науково-практична конференція на тему: «Актуальні питання застосування цивільного, господарського, земельного законодавства при здійсненні прокурорами представницьких функцій у судах».

У заході взяли участь керівництво прокуратури області, науковці Львівського національного університету ім. І.Франка, міськрайспецпрокурори, старші помічники та помічники прокурорів, працівники облапарату, судді апеляційного і Господарського судів Тернопільської області.
На конференції розглянули: проблемні питання практичного застосування норм Цивільного та Господарського кодексів України; окремі питання застосування на практиці земельного законодавства в Україні; питання організації роботи прокурорів щодо здійснення представницької функції по захисту прав і свобод громадян та інтересів держави в суді; проблемні питання, які виникають при підготовці та пред’явленні позовів міськрайпрокурорами до Господарського суду, щодо застосування норм матеріального та процесуального права; особливості застосування норм цивільного та сімейного законодавства при здійсненні прокурорами представницької функції щодо захисту прав і законних інтересів дітей.
На завершення, учасники конференції за круглим столом обговорили проблемні питання реалізації прокурорами представницьких повноважень, повідомили “Про все” у прес-службі прокуратури області

Уряд України зробив черговий крок до створення прозорого ринку зерна

Аграрного мільйонера Івана Гуту з компанії “Мрія” взяли “під крило” “свободівці”