До П’ятнадцятиріччя Конституції України пройде ІІІ Всеукраїнський Форум молодих юристів України

Поділитися


ІІІ Форум молодих юристів України, що приурочений до Дня Конституції України пройде у Києві 24 – 25 червня 2011 року. Організатор Форуму Координаційна Рада молодих юристів при Міністерстві юстиції України (КРМЮ).

В рамках  Форуму відбудеться урочисте відкриття Форуму, круглий стіл «Конституція України як основа розбудови правової держави і громадського суспільства» за участю фахівців у галузі конституційного права, ІІІ З’їзд КРМЮ, численні майстер-класи провідних юристів України, обговорення, підведення підсумків Форуму, дружнє спілкування молодих юристів.

Відкриватиме Форум Міністр юстиції України Олександр Лавринович. У роботі заходу візьмуть участь провідні фахівці в галузі конституційного права, правозахисники, представники суддівського корпусу, члени КРМЮ та молоді фахівці у галузі юриспруденції – загалом близько 100 правників з усієї України.

 

Форум молодих юристів України – ініціатива Ради, започаткована в 2009 році, як З’їзд Координаційних рад молодих юристів (КРМЮ) при Головних управліннях юстиції, а також унікальний простір професійного спілкування молодих юристів і студентів-правників.

Місією Форуму молодих юристів України є утвердження України як правової держави, де панує повага до права і правників, шляхом координації та консолідації зусиль молодих юристів України на засадах професійності, аполітичності, патріотизму, самоорганізації й соборності (незалежно від приналежності до певної громадської правничої чи іншої організації).

Головні ідеї Форуму – відзначення Дня Конституції України, налагодження ефективної та системної співпраці з КРМЮ на місцях, створення середовища, умов і можливостей та пошук юристів-молодих лідерів для реалізації місії Форуму, сприяння професійному зростанню, гармонійному особистісному розвитку особистості молодого юриста.

 

Форум пройде за всебічної підтримки Міністерства юстиції України, в головному приміщенні якого заплановано відкриття і перша частина Форуму (м. Київ, провулок Рильського, 10). Друга частина Форуму пройде на базі Європейського університету (м. Київ, бульв. Вернадського, 16-В). Благодійниками Форуму є: Адвокатська контора «Василик і Євстігнєєв», Юридична группа «LCF LAW GROUP», Юридична фірма «Magey & Partners»

 

Офіційне відкриття Форуму відбудеться 24 червня 2011 об 10.00 за адресою пров. Рильського, 10, урочистий зал Міністерства юстиції, 2-ий поверх.

Акредитація для представників ЗМІ бажана. Просимо сповістити про вашу присутність за телефоном (050) 217-94-35 або поштою nata.mazharova@gmail.com .

Завтра у Тернополі мер “потрусить” ЖЕКи

У “Лісовій казці” діти обирали професії