Двоколісний транспортний засіб став здобиччю злодія

Поділитися

Співробітники Тернопільського міського відділу міліції затримали за крадіжку 30-річного мешканця обласного центру. Чотири спортивних велосипеди стали ласою здобиччю для бувалого злодія
Молодик ще в юності став на хитку злочинну стежину. Грабунок та розбій двічі приводили його на лаву підсудних, однак виправляти помилки той не збирався. Не допомогли виправитись ані створення сім’ї, ані закордонні заробітки. Вдався молодик саме до криміналу, а не до чесної праці. Та ще на свою біду причастився до наркотичного зілля. А на дурман, звісно, потрібні гроші. От і шукав різні протиправні способи заробітку.
Якось тинявся молодик околицями без діла та придивлявся, що можна поцупити. Випадково побачив, як дітвора паркує велосипеди у під’їзді багатоповерхівки. Вирішив поцупити двоколісний транспорт та продати за півціни на місцевому ринку.
Велосипедний злодій став нишпорити поверхами багатоповерхівок у одному з районів Тернополя. Вправно ламав замки до сушильних приміщень та забирав велосипеди. У такий спосіб злодію вдалося викрасти чотири дорогі транспортні засоби іноземного виробництва. Усе накрадене добро лиходій поспішив продати на ринку. Готівку швидко потратив на власні потреби і вирішив продовжити вдало розпочату справу.
Однак знову вдатися до крадіжок тернополянину перешкодили правоохоронці. Велосипедного злодія затримали. Проти нього порушено кримінальну справу за статтею 185 Кримінального кодексу України – крадіжки.

Тернопільських наречених “пустять” через “островок-шинок-Максім”

Міський голова Тернополя Сергій Надал сказав неправду, що у нашому місті найдешевший проїзд у громадському транспорті